Присъедини се към нашия екип

Работа при нас

Един от основните приоритети в ЛайтХаус е формирането на позитивна работна среда и осигуряването на добри условия за развитие. Нашата цел е да изградим дългогодишни взаимоотношения с нашите служители, в контекста на взаимно уважение, партньорство и подкрепа.

Стремим се да създадем приятелска обстановка, в която всеки се чувства приет, спокоен и уважаван. Нашето желание е да формираме силен екип от мотивирани и позитивни личности, които работят с удоволствие, с висок професионализъм и с посвещение към децата.

Ние сме ориентирани към непрекъснат напредък и растеж, затова винаги търсим контакт както с опитни, така и с млади педагози, които вярват, че имат нужните качества за позициите на учител или помощник-учител при нас. Ако проявявате интерес да се присъедините към нашия екип, можете да се свържете с нас сега и да изпратите своята кандидатура.

Свържи се с нас

Кандидатствай    Детска градина Лайт Хаус събира и обработва Вашите лични данни (имена, имейл адрес и други в зависимост от въведената информация), предоставени чрез този формуляр, с цел администриране на кандидатурата Ви и идентифициране.